Pàgines

divendres, 15 de juliol del 2011

Visites institucionals

Doncs sí, després d'aquests dies tan moguts, ahir i avui hem tingut visites institucionals. Us faig cinc cèntims.

El dijous, a més de les visites habituals —mossens i delgats diocesans—, vaig estar al Seminari amb els que hi realitzen el Curs Bíblic d'estiu de la mà de l'Associació Bíblica de Catalunya (l'ABCat): vaig compartir una de les sessions i vaig compartir també el dinar en aquestes noves instal·lacions que s'han estrenat precisament per aquesta ocasió.

A la tarda, a la Casa d'acollida Sant Josep de Tarragona vaig rebre la visita del Conseller de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, Hble. Josep-Lluís Cleries, que venia acompanyat de la Directora General d'Atenció a la Infància i Adolescència (DEGAIA), la Sra. Anna Solés Franch. En aquesta trobada també hi van ser presents els altres membres del patronat de la Fundació Casa Sant Josep. Va ser una bonica ocasió per conèixer-nos, compartir idees i mostrar-los-hi els projectes de futur que tenim per aquest equipament que considerem tan important per a la nostra ciutat. Gràcies al Lluís Jové, a Jaume Recasens i a la resta del personal de la Casa Sant Josep pel seu acolliment i atenció.

No va acabar aquí la cosa: cap a les set de la tarda vaig rebre a Palau una representació de les Dones Emprenedores (Associació de Dones Emprenedores, ADEE) que van venir a saludar-me abans de visitar l'edifici del Seminari.
Avui divendres he rebut la visita protocol·lària del President del Consell Comarcal del Tarragonès, Sr. Frederic Adam,
i del President de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona, Sr. Albert Abelló,
amb el qual hem estat parlant d'uns projectes molt interessants.

I, finalment, cap a les dues, he rebut la visita de la Hble. Vicepresidenta de la Generalitat de Catalunya, Sra. Joana Ortega, que venia acompanyada pel Director General d'Afers Religiosos de la Generalitat, Sr. Xavier Puigdollers. Els he acompanyat en una ràpida visita als llocs més interessants de Palau i hem tingut una estona per conversar al meu despatx abans d'anar a dinar, i també després, al llevant taula. Us poso una foto.
Amb la Vicepresidenta i el Director General d'Afers Religiosos de la Generalitat