Pàgines

diumenge, 8 de maig del 2011

Dissabte i diumenge

Ahir, dissabte 7 de maig, vaig tenir al matí una reunió amb la Permanent del Consell Diocesà de Pastoral per tal de preparar l’ordre del dia del Consell que tindrà lloc el dissabte 11 de juny. Com veieu, les coses es preparen amb temps.
Després he dinat al Palau Episcopal amb el Rector del Seminari i els seminaristes de l’Arxidiòcesi.
I al vespre he administrat la Confirmació al lloc de culte que té la Parròquia de Sant Bernat Calbó de Reus al barri Montserrat, i que, com podeu imaginar, és diu capella de la Mare de Déu de Montserrat. He confirmat 11 nois i noies, i dos adults. Era la primera vegada que es feia una confirmació en aquesta capella i la primera vegada que jo hi celebrava l’Eucaristia. Em sap molt de greu haver trigat tant de temps a anar a aquesta església. He promès que la propera festa de la Mare de Déu de Montserrat hi aniré per celebrar la Missa i participar en la processó.
Mireu a la foto quin goig que fan. És un grup molt maco, ben preparat per la Gna. Dolors, vedruna, i el Rector, Mn. Ignasi Olivé. Demano al Senyor que aquests joves siguin constants en la seva vida cristiana.
Els confirmats de l'església de la Mare de Déu de Montserrat

Al vespre vaig anar al sopar solidari que organitza el P. Mario per aconseguir fons per al Telèfon de l’Amistat. Érem més de 350 comensals i hi havia un gran ambient.
Avui diumenge he tingut al matí confirmacions a l'església parroquial de Llorenç del Penedès: també ha estat un grup molt ben preparat i ha estat una celebració molt maca i participada, amb cants, acompanyament d’orgue i altres instruments. Aquí estan les fotos amb els permís dels joves i grans.
Amb els nous confirmats, el catequista i Mn. Francesc Esteso
Els nous confirmats amb els seus padrins
 Finalment, a la tarda, he presidit la XXVI Trobada de cristians del Baix Penedès, que enguany s’ha fet a l’Arboç. Hem començat amb una taula rodona moderada pel Dídac Bertran i a la qual els cinc participants, ben coneguts, han explicat les seves vivències i el seu compromís: mireu en la foto els ponents. Ha estat una sessió molt enriquidora. Després he concelebrat l'eucaristia amb alguns dels mossens de l'arxiprestat a l'església parroquial de sant Julià.
Al teatre parroquial de l'Arboç del Penedès, tarda del 8 de maig de 2011