Pàgines

dissabte, 2 d’abril del 2011

El programa de TV3 "Signes dels temps" de demà diumenge i la trobada d'infants de primera comunió

Us informo que demà, diumenge 3 d'abril, al programa de TV3 "Signes dels Temps", es transmetrà una llarga entrevista que em van fer amb motiu del document dels bisbes de Catalunya “Al servei del nostre poble”. També van entrevistar a Mn. Joaquim Fortuny, Vicari General de l’Arxidiòcesi sobre la remodelació del edifici del Seminari de Tarragona. El programa s'emet a les 10:00 del matí, però després es pot trobar penjat a la web de TV3.
Aquest matí he tingut una bonica experiència amb centenars de nens de les parròquies de Tarragona que faran aquest any la primera comunió. En primer lloc ens hem trobat davant de la Catedral, on la Maite Muñoz els ha explicat la Catedral. Després hem anat pels carrers de Tarragona cap a l'Amfiteatre romà, on l'Andreu Muñoz ens ha parlat d’aquest monument i del martiri del bisbe Fructuós i els seus diaques Auguri i Eulogi. A continuació cada parròquia ha presentat un símbol dels màrtirs i ha fet una pregaria: totes molt boniques. Us poso un seguit de fotos. M’he emocionat molt parlant i pregant amb ells a l’Amfiteatre.
La Maite explicant la Catedral

Saludant als nens i nenes a la Catedral


Pels carrers de Tarragona, camí de l'Amfiteatre


L'Amfiteatre romà. Al centre d'aquesta església derruida, on hi hauria l'altar, segurament és el lloc on foren cremats vius Fructuós, Auguri i Eulogi.

La meitat de l'Amfiteatre