Pàgines

dilluns, 31 de desembre del 2012

Darreres hores d'aquest 2012

Benvolguts. Se'ns escapa l'any 2012 i estem a punt d'inaugurar el nou any 2013. No sabem com serà, però si ens esforcem per a què cada dia sigui millor (i siguem millors) serà un any millor que el passat. Sembla ser que serà un any difícil també ... i ja portem uns quants. Com altres vegades, i en altres foros, he comentat, la única sortida és la solidaritat. Càritas ho va expressar molt bé amb el seu lema: «viure senzillament per a què altres, senzillament, puguin viure».
Tot seguit us explico els darrers actes d'aquest 2012:

Tal i com us havia anunciat, dissabte 29 vaig estar a la presó provincial i hi vag celebrar l'eucaristia de Nadal per als interns:
Dues imatges de la celebració de l'eucaristia
Després, vaig anar al santuari del Tallat, per tal de visitar els dos ermitans i dinar amb ells.

A la tarda, com també us havia anticipat, vaig presidir l'eucaristia exequial per la Sra. Teresa Subías, mare de Mn. Antoni Martínez Subías, canonge i delegat diocesà del Patrimoni Artístic i Documental. Que reposi en la pau de Crist.

Diumenge 30, a la Catedral, vaig celebrar la missa conventual amb motiu de la festa de la Sagrada Família, celebració al final de la qual es ret homenatge als matrimonis que durant l'any han acomplert les noces d'or o les d'argent. És un moment molt emotiu i del qual espero poder-vos fer arribar alguna foto.

Després, vaig anar a Cornudella de Montsant, al Mas d'en Lluc, per tal de visitar Mn. Joan Roig i els joves que hi resideixen, els quals, com sempre, em van obsequiar amb un esplèndid dinar.

Avui, dilluns 31 he tingut alguna visita i he anat a Montblanc, al Santuari de la Mare de Déu de la Serra, per tal de visitar els membres del Seminari del Poble de Déu, amb els que he compartit el dinar i una estona de tertúlia.

Al vespre-nit aniré, com cada any al santuari de la Mare de Déu del Sagrat Cor (també conegut com Jesús i Maria), on a tres quarts d'onze de la nit celebraré l'eucaristia amb els membres de l'Adoració Nocturna. Allà ens hi estarem fins passades les dotze de la nit, vetllant i pregant per tots, que és la millor manera de rebre el nou any. Si us animeu... us espero!

Dimarts 1 de gener, aniré, com sempre, a la Catedral, per celebrar l'Eucaristia de la solemnitat de la Mare de Déu. Després de dinar marxaré uns dies per tal de fer exercicis espirituals, però espero el dia 6, els Reis Mags, estar de nou a Tarragona.

A tots molt bon any nou 2013! Fins aviat!