Pàgines

diumenge, 9 de desembre del 2012

Dies de pont?

Benvolguts, el passat dijous us deixava amb l'anunci que aniria a visitar les Germanes de la Consolació a la residència que tenen a Reus. Així ho vaig fer i em va acompanyar Mn. Juan Josep Bladé, rector de la parròquia de sant Vicenç de Castellvell. Us penjo unes fotos de la visita:
Durant la missa, concelebrada amb Mn. Juanjo Bladé
A la sala d'estar, conversant amb les germanes
La "fera" que vigila la casa, compte!!!
 
Tots a taula (un magnífic àpat!!!)
A la tarda, tal i com us havia anunciat, confirmacions a la parròquia de Santa Maria del Mar de Salou. Com a nota emotiva us puc dir que un dels joves que es confirmava és el Yuniel, un dels nostres seminaristes menors. Aquí teniu la foto:
Aquí els teniu: joves, catequistes i mossens
I al vespre, a la capella major del Seminari, la Vetlla de la Immaculada, molt bonica i emotiva. Espero aviat posar-vos alguna foto.

Ahir, solemnitat de la Immaculada, vaig celebrar la missa a la Catedral i, a la tarda, vaig anar a confirmar a Santa Coloma de Queralt. Aquí teniu també la foto:
Avui diumenge he anat a confirmar a Alió. Tot i que encara no hem acabat les confirmacions ja passem del miler de confirmats i això és una molt bona notícia. Aquí teniu la foto d'avui:
Els joves amb la seva catequista
A la tarda he anat a la parròquia de Sant Pau de Tarragona. Aquí es reuneixen habitualment per celebrar la Divina Litúrgia els fidels ucraïnesos de ritu grec-catòlic. Avui, per a ells festa de la Presentació de la Mare de Déu al Temple, he anat a veure'ls amb motiu de la visita que els ha fet el seu visitador apostòlic, Mons. Dionís Lachowicz. Voleu veure alguna foto? Mireu:
Moment de la benvinguda a càrrec del P. Ivan Levystkyy
Els fidels ucraïnesos em donen la benvinguda en un perfecte català
Foto amb tota la canalleta
Amb Mons. Dionís Lachowicz i el P. Ivan Levytskyy
Detall del preciós iconastasi que estrenaven avui, fet per ells mateixos
Demà tinc unes quantes visites i aviat aniré un altre cop a Cambrils, per tal de fer la visita pastoral a la parròquia de Santa Maria, la parròquia de naixença del nostre cardenal Francesc d'Assís Vidal i Barraquer. Ja us aniré explicant coses. Fins aviat!