Pàgines

diumenge, 6 de març del 2011

Confirmacions a Vilabella


El fotògraf Manel Millás m’ha enviat aquestes dues fotografies de les Confirmacions que avui he celebrat a la Parròquia de Sant Pere de Vilabella. En la primera hi figuren també els escolans; en la segona, només els confirmats i les catequistes, amb les flors que els hi han regalat. La cerimònia com sempre molt emotiva, en aquest diumenge 9é del temps durant l’any. Com demana Jesús a l'Evangeli d’avui, els he dit que han de construir la seva Casa, la seva vida, sobre Roca, i la roca és el Crist.
Després de les confirmacions he pogut participar a l'àpat de germanor dels Gogistes Tarragonins, que enguany compleixen 30 anys: han fet un homenatge a la Sra. Paquita Meler, que va formar part d’aquesta Associació des del començament.
I finalment he tingut una gran alegria aquesta tarda, poc abans d’escriure aquestes ratlles: un mossèn ha vingut a veure'm amb un noi de la seva parròquia que vol entrar al Seminari el proper any. Ja us assabentareu aviat del seu nom. Pregueu per ell i pels molts que espero que aquest any s’animin a començar el Seminari. Val la pena!
Que tots tingueu una bona setmana.