Pàgines

dilluns, 6 de febrer del 2012

Quin fred!

Tot i les previsions dels meteoròlegs, que recomanaven quedar-se a casa gaudint d'una tassa de cafè amb llet ben calenta, les obligacions manen i dissabte al matí, com us comentava, va tenir lloc al Centre Cultural "el Seminari" la reunió n. 22 del Consell de Pastoral Diocesà. Va ser una bona oportunitat per gaudir-ne d'aquestes noves instal·lacions. En acabar alguns ens vam quedar a dinar al Seminari Menor, un altre dels nostres grans projectes que amb molta il·lusió esperem que donin bon fruit. De moment no tinc fotos d'aquesta trobada. Si m'arriben aviat us les penjaré.
Dissabte a la tarda vaig anar a Porrera. A l'església parroquial de Sant Joan Evangelista vaig administrar la Confirmació a cinc joves. No sé si feia més fred a dins de l'església o a fora al carrer, però el bon ofici de la Coral del Priorat i aquesta emotiva celebració van ajudar molt a escalfar l'ambient. Aquí teniu una foto:

Els joves confirmats amb la seva catequista, la Núria
Aquí amb els pares, padrins, etc. etc.
En sortir al carrer no me'n recordava que era hivern i que estàvem al Priorat...
Ahir diumenge, sessió doble. Al matí, a Torredembarra, confirmacions a la parròquia de Sant Pere Apòstol, sis joves i una dona no tant jove, però amb moltes ganes de rebre la plenitud del do de l'Esperit Sant. Una celebració molt emotiva, molt ben preparada i molt ben acompanyada pel grup de joves i l'organista. Fotos? Mireu, mireu:
Els confirmats amb la catequista
Anem sumant ingredients: escolans, pares i padrins
L'escudella completa: ara tota la canalla de Primera Comunió!
En sortir de l'església de Torredembarra he pensat per un moment si no estava al Priorat...

A la tarda, hem anat a acabar el que ja s'havia acabat. M'explico: sabeu que diumenge passat es va fer la cloenda de la visita pastoral a l'Alt Camp a Alcover. Molt bé. Doncs, avui hem anat a fer la visita pastoral a Renau, l'últim poble que ens mancava de l'Alt Camp, la visita del qual es va haver d'ajornar el seu dia per les pluges i els treballs de reparació que s'estaven duent a terme a l'església. Amb molt de goig avui ho hem pogut completar: visita a l'ermita de Loreto, visita a l'Ajuntament (gràcies Sra. Alcaldessa!), missa estacional i piscolabis al Casal amb tots els fidels. Aquí estan els testimonis gràfics:
Rebuda a la porta de l'ermita de Loreto
Atenent a les explicacions de la Sra. Alcaldessa
A l'interior d'aquesta molt bonica ermita
Visita a la Casa de la Vila
Acte protocol·lari de signatura al Llibre d'Honor, ben custodiat

Arribada a l'església parroquial de Santa Llúcia
Els fidels assistents a l'eucaristia estacional
Gràcies a tots per la vostra acollida!
Avui dilluns tinc el dia ple de visites. Ja us aniré explicant coses. De moment, abrigueu-vos bé! Fins aviat.