Pàgines

diumenge, 6 de setembre del 2015

De 0 a 100 en 1 segon

Benvolguts, potser em direu que de quin cotxe estic parlant, que sigui capaç d'arribar a tal acceleració. Més aviat hauriem de parlar d'un coet. Però no, parlo de mi mateix, perquè això és el que m'ha tocat viure des que he arribat a Tarragona: pràcticament sense temps de situar-me m'han vingut a damunt un munt de qüestions, problemes, coses pendents, gairebé sense temps de respirar.

Us deixava en el darrer article amb el comentari que dimarts 1 i dimecres 2 havia tingut un munt de visites. Doncs també, a més de les visites, al Centre Tarraconense El Seminari tenia lloc el I Congrés Ibèric d'Associacions Bíbliques, en el qual he participat en la mesura que he pogut i m'han permès les altres obligacions. Us deixo els enllaços a les cròniques del primer i del segon dia.

El tercer dia del congrés, dijous 3, de bon matí vaig celebrar l'eucaristia a la capella major del Seminari per a tots els membres que hi van voler participar. Imposa molt de respecte predicar l'homilia davant d'un grup tan nombrós i qualificat d'especialistes en la Sagrada Escriptura! Amb ells he compartit la resta de la jornada i el dinar de comiat.

A la tarda, després de dinar amb els participants al congrés, he rebut més visites. Ja no us parlo de les trucades de telèfon, dels whatsapps, dels twits, dels correus electrònics...

Divendres 4 ha estat un altre dia ple de visites... i de whatsapps, correus, ...

Dissabte 5, de molt bon matí vaig marxar a Girona, on vaig participar a la cerimònia de beatificació de tres religioses màrtirs de la persecució religiosa del segle passat. Aquí i aquí teniu informació i aquí un petit vídeo informatiu, gentilesa de l'agència EFE:
A la tarda, a Vinaixa, he donat possessió de la parròquia al nou rector, Mn. Yesid Fernando Vàsquez Acosta.

Diumenge 6 he anat a visitar alguns malalts a més de treure'm feina i papers que encara tenia per liquidar.

Demà comencem una nova setmana, també plena d'activitats que ja us aniré explicant. Fins aviat!