Pàgines

dissabte, 18 de febrer del 2012

S'acaba el temps ordinari...

Benvolguts: com ja sabeu, el proper dimecres és ja Dimecres de Cendra, dia que marca l'inici d'un dels temps forts de l'any litúrgic, la Quaresma: temps de pensar, de revisar la nostra vida; temps de créixer cap a dins, de buscar el Senyor ara que es deixa trobar.
Aquesta setmana ha estat també força moguda. Dilluns passat, després de les exèquies de Mn. Antoni Virgili (a.c.s.) vaig tenir diverses reunions i visites, entre d'altres els membres de la JOC de Catalunya i les Illes que van venir per presentar la nova presidenta nacional, la Sheila, i els nous projectes que tenen entre mans.
Dimarts és el dia menys mogut de la setmana perquè és el que tinc més fixe, com ja sabeu tots el que em seguiu. Però aquest dimarts no n'hi ha hagut Consell Episcopal perquè alguns membres estaven fent exercicis espirituals. A la tarda però, sí que he anat a sant Antoni de Pàdua, com sempre.

Dimecres he anat a Barcelona, on he tingut algunes reunions, entre d'altres la reunió mensual del SIERC. La novetat ha estat la presentació del meu últim llibre Records i esperances a la sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret a Barcelona. La presentació ha anat a càrrec de l'Arturo San Agustín i del Mn. Norbert Miracle. He tingut el goig de veure els nostres seminaristes. Gràcies, Arturo i Norbert per la vostra presentació tan bonica. Aquí teniu alguna foto:
Amb l'Arturo San Agustín i Mn. Norbert
Amb el Sr. Rector i els nostres seminaristes
Dijous he tingut moltes visites i divendres també. La novetat del divendres ha estat que he anat al Seminari Menor per tal de visitar els mossens que estaven realitzant la tanda diocesana d'exercicis espirituals que aquest any ha predicat, amb molta satisfacció per part dels participants, Mons. Juan María Uriarte, bisbe emèrit de Sant Sebastià. Sempre aprofito l'últim dia dels exercicis per deixar-me veure, per si algun mossèn vol parlar amb mi. Després hem celebrat l'eucaristia, molt emotiva, a la qual hem encomanat els nostres darrers mossens difunts i, per últim, he compartit el dinar amb tots ells. Aquí teniu algunes fotos:
Amb Mons. Juan María Uriarte
Foto de famíla de tots els participants als exercicis, al Claustre de Sant Pau
A la tarda vaig rebre la visita de la junta de la Confraria de Jesús de la Passió de Tarragona. Això vol dir que aviat sentirem tambors!
Avui dissabte he fet un recés als nostres laics amb missió pastoral i els he celebrat l'eucaristia. També he rebut alguna visita. A la tarda he anat per celebrar l'eucaristia amb administració de la Confirmació a la Bisbal del Penedès. Aquí teniu la foto corresponent:
Aquí teniu els vint i quatre valents i la catequista, la Cristina
Demà diumenge celebraré l'eucaristia, si Déu vol, a la parròquia de Sant Joan Baptista de Tarragona amb l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes. Serà una altra jornada molt emotiva i també dinaré amb ells. Si m'arriben fotos també us les posaré. Mentrestant, bon cap de setmana i, si heu d'anar per carretera, molta prudència. Que Déu us beneeixi. Fins aviat!