Pàgines

diumenge, 11 de gener del 2015

Confirmacions i més funerals

Benvolguts, com us deia abans d'ahir, dissabte vaig anar a confirmar al Pla de Santa Maria i aquest és el resultat:
Aquí tots els infants de la catequesi de primera comunió i les seves catequistes
Els joves confirmats i la seva catequista
Els escolans, molt macos i eficaços
Quan tornava de les confirmacions al Pla de Santa Maria em van comunicar la notícia de la mort de Mn. Alfons Boqué, un altre d'aquells rectors que han lluitat les mil i una batalles en la nostra arxidiòcesi, amb 84 anys d'edat i 62 anys de ministeri. Que reposi en la pau de Crist. Farem la missa exequial demà a les 12 a sant Joan Baptista de Torredembarra Baix a Mar.

Avui, com també us havia avançat, he celebrat la missa de la festa del Baptisme del Senyor a la Catedral, durant la qual he administrat la confirmació a un grup de joves. Aquí els teniu:
En sortir de la Catedral, a Palau, he tingut un acte molt bonic i emotiu. Els Nanos Vells de Tarragona celebraven els seus 150 anys de la seva primera sortida. En aquell dia van anar a presentar-se al que aleshores era l'arquebisbe de Tarragona, Francesc Fleix i Solans. Doncs bé, en l'escaiença d'aquest feliç aniversari han volgut fer-ne commemoració amb la visita a l'actual arquebisbe de Tarragona. Els he rebut a la porta del Palau i hem pujat a la Sala del Tron on s'han fet uns senzills parlaments i m'han fet un bonic present:
Espero poder-vos penjar alguna foto de la visita dels Nanos Vells de Tarragona aviat.

Aquesta tarda he anat a donar la unció dels malalts i el viàtic a una malalta molt estimada, la Maria Lluïsa, per la qual us demano que pregueu.

Demà us explicaré com va anar el funeral de Mn. Alfons Boqué. Fins aviat!